background
Digitale producten
icon

Redzone Monitoring

Beveligingsyssteem voor boorplatformen met Deep learning.

Werkzaamheden:

  • UX Design
  • UI Design
  • Illustration
  • Front-end dev
  • Back-end dev
  • Strategy
  • Design
Project banner

In het kort

Automatisch signaleren en alarmeren als medewerkers in een gevaarlijke zone lopen, dat is wat de RedZone monitoring applicatie doet. Persoonlijk letsel en materiele schade wordt voorkomen met een slimme applicatie, camera toezicht en deep learning technologie.

Story image

Voordelen op een rij

// 1

Het detecterende systeem wordt steeds 'slimmer' doordat de gebruiker de camera's 'traint'. Door specifieke observaties te loggen kunnen gevaarlijke situaties steeds beter worden gesignaleerd.

// 2

Automatisch alarmering bij waarnemen van een gevaarlijke werksituatie waardoor persoonlijk letsel en materiele schade wordt voorkomen.

// 3

Meerdere operators kunnen gelijktijdig werken met het systeem waardoor er extra controle is en minder kans op incidenten.

// 4

Er wordt een database met incidenten bijgehouden voor analyse en rapportage doeleinde. Hiermee wordt de veiligheid structureel verbeterd.


Devices

Hoe werkt het?

Voorheen hield een daarvoor aangewezen medewerker visueel toezicht op de boorvloer. Dit bleek onvoldoende, er zijn incidenten geweest met gewonden en veel schade. De boorcontrolers in de regelkamer worden nu ondersteund door RedZone, een geautomatiseerd waarnemings -en alarmerings systeem.

background

System health

Oorzaken, gevolgen en maatregelen

Niet alleen worden altijd de personen op het platform gevolgd, maar worden ook de gekoppelde items zoals camera's, alarmerende zoomers, waarschuwings lampen en servers gecheckt op functioneren.

background

Alarm

Waarschuwen met een enkele druk op de knop

Iedereen die in zich langer dan enkele seconden in deze zone begeeft veroorzaakt visuele waarschuwingen op het platform en op het scherm. Het activeren van het alarm gebeurt dan met één druk op de knop.

background background background

Nieuwsgierig?

Wij zijn wel benieuwd naar jouw idee dus bel of kom langs voor een kop koffie.

Timon Del Monte Lyon

Bekijk ook

MyFiles icon

My Files

Corporate alternatief voor dropbox, google drive e.d.

Safesight icon

Risk Challenger

Productivity tool voor Risico Managers

You are using un unsupported browser, which may compromise your experience. Please use Firefox or Google Chrome to get the best experience.